19 feb 2017

Komfyrvakt sikrer deg mot brannkatastrofe!

http://dingsetips.nettavisen.no/komfyrvakt-sikrer-deg-mot-brannkatastrofe/

Komfyren forårsaker flest branner i Norge. Heldigvis finnes det et produkt som varsler deg før hjemmet ditt går opp i røyk.

Ferske tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) viser at brannvesenet rykket ut til 3138 branner i privat hjem i 2016.

Komfyrvakten kommer ferdig paret og er lett å montere.

Hele 43 prosent av utrykningene dreide seg om branner eller branntilløp på komfyren.

De fleste komfyrbrannene skjer på dagtid og rammer eldre mennesker, men de fleste dødsfallene skjer om natten. Da er ofte unge, alkoholpåvirkede mennesker involvert.

Slik sikrer du deg mot komfyrbrann
Komfyrvakt er den beste beskyttelsen mot komfyrrelaterte branner, og det er krav til komfyrvakt i alle nye boliger. De samme reglene gjelder for fritidsboliger og hvis det legges opp ny kurs på komfyren.

Enkel å montere
Denne komfyrvakten gir alarm med lyd- og lyssignal og kutter strømmen ved brannfarlige situasjoner på platetoppen. Komfyrvakten er liten og diskret, og den kan enkelt installeres med en trykknapp. Radiosender og mottaker er ferdig paret, og batteriet er ferdig montert.

Digitale dualsensorer og avansert programvare gjør at man unngår falske alarmer samtidig som man har maksimal brannsikkerhet.